Blog uživatele Sharki

Redy

Tak, kamarádi přátelé.

Letos

 

Tak,letošek už je skoro fuč a je čas tak trochu zapolemizovat jaký byl ten ježdící.

Rada nad zlato

 Tak,přátelé.To co jsem nechtěl se stalo,mám už dva kupce na Gustava a ted babo raď do čeho jít.Jsem rozhodnutej pro Maxiskůtra. 1) Gilera nexus 500  2) Yamaha T-max500 3) Honda 600 4) Suzuki burgman 650 5) Gilera GP800  a mám to každej má něco extra. Jedinej Nexík je jednovál ostatní jsou dvojvály je to výhoda nebo né.Podle mě budou ty dvojvály rychlejší a jednovál bude mít lepší spodek.

Škopek

Chlapáci a chlapačky,docela by mě zajímala debata na téma škopek-kyblik-kakáč,kokoska,blemboš-anébrž HELMA. Jelikož jsem zastáncen dekoru,zásadně jezdím v helmě enduro.Když jsem odjížděl z Prostějova s mladým Sharčíčkem, tak jsem mu na drzo sebral moji starou Sharku.Úžasná pohoda po dálnici,klídek,žádnej ofuk(NE OFÍK).Teď když už pravda není takové vedro tak jsem ji zase zahodil,lebo se mlží jako prase.

Změna

Vždycky to tak nějak začne.Žádná motorka poslední tři roky mě natolik nezaujala, abych zvažoval změnit dres.GuStav je furt jednička ze všech co jsem měl.Letos poprvé jsem bez Prdlafky a jezdím do haklu na enduru. Vlastně jsem omezen pouze deštěm a zimou.

Jiskření ve Volduchách

Tak nějak bych shrnul svoje potěšení na expedici u hranice ve Volduchách. Už zavedená opakovaná víkendovka,kdy se cpeme nejrůznějšíma dobrůtkama a nakonec to všechno zazdíme opečenou Husou.(Letos se Martičce jako hlavní nakládačce moc povedla) Sice jsme to tlačili do motorkářska,ale jediný pan domácí,protože měl objednáno krásné počásko,až na odpoledne,zůstal v motorkářském osamocen.

Není seno

Přátelé kamarádi,loni jsem asi málo zasel a nesklízel,že nemám čím krmit svého koně.Jelikož už šel jeden do jiné stáje furt tam stojí jeden krasavec,který je ve formě.Zimní úpravy se povedli.Za málo sena 100%spokojenost. Pasťoladák-domholc se povedl.Neřve, vypadá všechno jako origoš,eště tam dám falešnou ďuru a OK.

Syndikovat obsah